Velkommen til Schöck

Schöck-koncernen har hovedkontor i Baden-Baden, Tyskland. Virksomheden har omkring 1.000 ansatte og er repræsenteret i 14 lande på verdensplan. I Danmark samarbejder vi med HauCon A/S som er distributør af vores produkter.

Kompetence og troværdighed er kendetegnet for Schöcks produkter og brand. Vi har med vores omfattende tekniske viden og årtiers erfaring konstrueret millioner af projekter i over 40 forskellige lande. Vi er således meget engagerede i at hjælpe vores kunder med at designe et godt byggeri.

Schöcks forretningsområde omfatter strukturelt design af bygninger, hvor vores produkter bidrager positivt til bygningens fysiske ydeevne samt de ydre rammer. Med Schöck Isokorb®, Isolink® og Combar® leverer vi avancerede løsninger inden for termisk adskillelse af udkragede komponenter og trinlyddæmpning i balkoner, altaner og facader.

For mere information om vores produkter eller ydelser, kontakt da venligst HauCon A/S eller besøg deres hjemmeside www.haucon.dk. Hvis du vil vide mere om Schöck, så besøg gerne www.schoeck.com.

Kontakt

HauCon A/S

Lægårdsvej 30

8520 Lystrup

Telefon: +45 86 22 93 93

E-mail: ta@haucon.dk